Tvorba webových stránok

Vyskúšajte moderný eshop na mieru

11.12.2012 10:28

Rozhodujete sa, komu zveríte výrobu vášho nového internetového obchodu? Ak hľadáte moderný dizajn, skvelú funkčnosť a skutočných odborníkov, tak sa obráťte na https://www.shopsys.sk. Na tejto stránke totiž nájdete demo, ktoré si môžete ihneď vyskúšať. Vyskúšate si tak nakupovanie v modernom obchode z pohľadu zákazníka. Ak však zadáte svoju emailovú adresu, tak vám do piatich minút príde na mail prístup do administrátorskej časti, ktorá je pre vás určite omnoho dôležitejšia.

Okrem kvalitne prepracovanej aplikácie však dostanete aj moderný dizajn. Ten si môžete sami zvoliť, nakoľko predpripravené šablóny obchodov sa dajú podľa požiadaviek meniť. Pri tvorbe shopu si však môžete priniesť aj vlastný grafický návrh. V takomto prípade sa bude skutočne jednať o originálny obchod, ktorý vás bude kvalitne prezentovať.

Moderné obchody Shopsys vám však prinášajú aj ďalšie skvelé výhody. Jedná sa totiž o modulárny systém, čo znamená, že celý obchod je vlastne zostavený z rôznych modulov. Vy si tak môžete sami vybrať aké funkcie by mal váš obchod obsahovať. Niektoré funkcie sa totiž hodia pre jedných predajcov a iné zasa pre druhých. Každý sa ti tak môže vytvoriť svoj vlastný eshop na mieru, s ktorým bude spokojný.

Späť

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.