Tvorba webových stránok

Hosting a tvorba e-shopov

26.09.2013 15:33
Pre fungovanie vášho internetového obchodu musíte mať aj bezchybný webhosting. Úplne najlepšie je, ak vám ho zabezpečuje spoločnosť, u ktorej ste si nechali robiť aj e-shop. Spoločnosť Netdevelo, vám ponúka presne vyladené servery pre e-shopy, ktoré bežia na aplikácii ShopSys. Výhoda takéhoto webhostingu je hlavne v tom, že vytvorenie eshopu a jeho spustenie nemusíte riešiť s viacerými firmami.
E-shopy ShopSys sú navyše moderné obchody, ktoré dokážu prilákať viac zákazníkov. Vďačiť za to môžete perfektnej prepojenosti všetkých funkčných častí obchodu, ale hlavne jeho dizajnu. Práve grafický dizajn je to, čo zákazníka upúta. Ak je navyše moderný a prehľadný, tak sa nakupovanie stáva príjemnou činnosťou, bez nervov. Tvorba eshopov ShopSys myslí jednoducho na všetko!
Kliknite si na stránky https://www.shopsys.sk, kde sa dozviete viac o prednostiach týchto internetových obchodov. Zákazník napríklad ocení viacero možností, ako zaplatiť za svoj tovar. Obchody ShopSys totiž podporujú rôzne platobné karty, účty Pay Pay a Pay Pal, alebo aj predaj na splátky. Administrátorom takisto ponúka takýto e-shop rôzne možnosti, ako sa o daný obchod starať. Všetko sa dozviete na spomínaných stránkach!
Späť

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.